Wie zijn wij

Op je best is in augustus 2008 door eigenaresse Franka Steenbakkers geopend. Zij verkocht toen alleen betaalbare kinderkleding. Na een uitbreiding in 2012 naar dames- en heren kleding is Op je best in februari 2016 verhuisd naar een groter pand aan de Kerkstraat 36 in Haaren. Het pand is maar lierst 400m2 groot en heeft een stoer industrieel interieur. Ons professionele en enthousiaste verkoopteam helpt je graag helpt bij het vinden van een nieuwe outfit, een trendy accessoire, mooie schoenen  of een leuk kadootje. Franka gaat wekelijks op pad om je steeds een verrassende, eigentijdse collectie te bieden.

Op je best heeft ook een assortiment:

ONDERHOUDSARTIKELEN voor schoenen, denk aan veters, schoensmeer en onderhoudsspray

KLEINVAK, zoals garens, naalden, elastiek, strijkbaar reparatiedoek en ritsen.

Stomerijservice en schoenreparaties

Mooie kleding moet natuurlijk goed worden behandeld. En vitrage, gordijnen en dekbedden moeten vaak speciaal worden gereinigd. Op je best werkt samen met stomerij-wasserij-eindhoven Hier wordt je kleding en ander textiel professioneel gereinigd.

Moeten je schoenen gerepareerd, ook dat kan Op je best verzorgen. Wij werken samen met schoenmakerij BAS uit Boxtel. Binnen enkele dagen worden schoenen vakkundig hersteld.

En dan hebben we nog enkele extra’s.

– een speelhoek voor de kids

– voor de deur gratis parkeren (Let op blauwe zone Mgr. Bekkersplein)

– een spaarsysteem waardoor u spaart voor een kadobon

– uiteraard staat de koffie klaar

Je bent van harte welkom!